Tuesday, July 27, 2010

penghuni baru kg.a blok g.b.06

jeng3!! ada kawan baru lagi!!! c butene, 'kuali', sudip memasak, & dapur gas...huuaaahh~ siuk nya...makin rajin la d bilik klau camni...makin malas suda turun kafe..haha..nti rutin harian d biliiiiik ja laini..har vampholic..stat rabu ko tulung masak yerr..rabu smpai jumaat sja maa..hehe..orait..bisuk smbung driving lg.nda sbar mo kluar p jln raya lg o..abis ancur la tu kreta2 aku krjakan..jadi gila la nti cigu tu sbab aku bising2 petpot2 nti..."tu tu tu na luri!..cmana mo kluar ni?! ahh lubaaang! pakk!" ..haha xD

p/s 1: skg smua sda tdur..jap lg aku join dorg..mo p sisip2 lg ni.haha..

p/s 2: vampholic..lptop ko temati tiba2..nda smpat aku kasi slamat pa yg ko dwload tu..oooww~ smbung bisuk la...siap sda karate kid tu..hehehe

Monday, July 19, 2010

list..list..list..


muvi2 yang terkini:

1. Sorcerer's Apprentice
2. SALT
3. Despicable Me
4. Eclipse
5. Karate kid
6. Zoo
.
.
.
.
bla..bla..bla..


banyak lg o muvi yg blum tetingu..
cam siuk sja tu no.1..huh! misti mo tingu semua muvi yg tersenarai ni...MISTI!!



o ya ni nah jadual baru sem ni..
buruk ka lukisan jadual ni?? buruk??hahaha xD


abis la...ada mannan punya klas..actually klas dia siuk cuma...mo kna pahaaaam butul2 bahasa & tulisan dia: estress, estrain,paramisible(sebutan prof M)..then msti duduk d saaaana pisuk2 @ dkat dinding supaya nda kna bagi tu marker pen, kna suru coret2 d depan papan tulis..haha

huh arap2 jumaat free @ kasi klas pagi sja..haishh malas ni mo p klas petang...1 jam sja.....ishh~

Friday, July 2, 2010

buduh o!!

silaka punya smp! ngat kan teda sda klas bi..dia suru pula p ambil tu UB00602..skali aku bukak smp, teda langsung subjek tu kana tawar..ni benda butul ka nda ni??? nah ni bukti dia(tp kicil skit gmbar dia):


ohoo mimang kicil pla kan..kmu tingu la sndiri d smp.klau ada sda tu sbjek kasi tau ahh

huh! mimang SOT oo tu smp! suru ambil tu subjek tapi teda dalam senarai pula..apaaaara~

p/s: brazil kala(c lv bilang) nda pa..messi, david vila masi ada..mwahuahua xD

biar!! biarlaahh!!

video
ENJOY WATCHING!! copy dr fb urg len..miahaha xD

Thursday, July 1, 2010

food...

Food.. Makanan.. Rapaan(btul ka?haha).. shi wu.. etc.. adalah benda paling asas skali dalam khidupan kita..behh..esei nda beketantuan. haha..

k la..aku sengaja crita pasal makanan ni pasal tadi aku ada buat kek..kek milo.. manis.. tapi nda smpat dorang mamy dady sma adi beradi aku rasa..mo tau knapa? bukan nda sdap cuma..kek tu..nda berjaya! huh..ni la ni namanya PANDAI2 ubah resepi. ngahaha..actually ni 2nd time punya kek. dulu 1st time buat, menjadi woo! cuma keras sikit..telebih tpung ba.. jadi untuk yg 2nd time punya kek, aku kira mo kasi kurang siiiiikit tu tepung..so time aku siuk2 mix tu telur sma gula, aku tenampak pula si milo..hehe apa lagi tumbuh trus tanduk, trus aku kasi masuk milo(1 sudu sup ja yerr) dlm tu bahan2..mo try resepi baru la kunun..skali time masak, aku tingu tu kek. nah! macam gunung yg lepas kna gempa bumi..haha buruk! jd disebabkan bentuk muka bumi dia yg nda ngam2 & nda sekata tu, aku nda jadi la ambil gmbar dia untuk kasi upload sini blog.nti misti kna kasi ketawa tu kan(aku tau tu) haha..sukup la aku 1urang ja yang nampak (akan aku pahat rupa dia dlm utak ku).ngahaha..so untuk kasi tapuk benda ni, aku derma smua kek tu sama bestfren2 ku: the anjing.. sdap durang bilang..haha..next time klau butul2 menjadi tu kek baru aku upload gmbar dia kasi kamu tingu ah..haha..k adios~